20 febrer, 2024

L’ONU atorga reconeixement a set iniciatives de restauració mediambiental mundial

El Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) han reconegut el mèrit de set iniciatives de restauració emblemàtiques en ecosistemes en estat crític. Els projectes premiats des de la sisena assemblea de l’ONU pel Medi Ambient (UNEA-6), han estat avaluats concorde als 10 principis per a la restauració del Decenni de les Nacions Unides.

A través del Consell del Fons pel Medi Ambient Mundial (FMAM), es finançaran les següents iniciatives que s’espera que creïn 500 000 llocs de treball i les seves accions restaurin fins a 40 000 milions d’hectàrees – una superfície de gairebé 600 vegades la de Nairobi.

Pots llegir més sobre els projectes triats en el següent enllaç:

https://www.fao.org/newsroom/detail/nature-is-staging-a-comeback–un-recognizes-seven-world-restoration-flagships/es