13 febrer, 2024

Apropant la universalitat dels drets humans als Micropobles

El proper dia 24 de febrer a les 17h a l’edifici de la Fundació de l’Ajuntament de Sanaüja a la provincia de Lledia, es donarà inici al projecte “Aproparnt la universalitat dels drets humans als Micropobles” organitzat per a l’ANUE amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l’Associació de Micropobles de Catalunya.

El projecte té com a objectiu principal a través d’un taller interactiu presencial, sensibilitzar sobre la importància dels Drets Humans als Micropobles de Catalunya, que constitueixen el 35% del territori de Catalunya i amb una població activa de mes de 80,000 habitants, que sovint es queden allunyats de la informació i els coneixements en matèria dels seus drets fonamentals.

En aquest sentit aquest projecte ofereix als seus/seves ciutadans i ciutadanes conèixer amb més profundidat quins son els seus drets i com poden reivindicar-los.

Durant els mesos de febrer i març s’impartiran els tallers als següents micropobles:

  1. Sanaüja-Lleida
  2. Riudaura – Girona
  3. Senan- Tarragona
  4. Vilabertran-Girona
  5. Castellfollit de la Roca- Girona
  6. Mura – Barcelona
  7. La Grandella- Lleida
  8. Planoles-Girona

Més informació a info@anue.org