22 novembre, 2023

Commemoració del dia Universal dels Drets dels Infants

El passat 20 de novembre es va commemorar el Dia Universal dels Infants de Nacions Unides, assenyalant així el 34è aniversari de la Declaració dels Drets dels Infants. A través de la iniciativa de les escoles Princess Margaret International School i la Zürich Schule International School, amb la col·laboració de l’ANUE, es va posar en marxa un projecte en les classes, amb l’objectiu de conscienciar els nens i nenes sobre els Drets dels Infants.

Aquest projecte ha volgut incidir sobre els nens i nenes en la importància de conèixer els seus drets al mateix temps de fer-los conscients dels seus privilegis de tal forma que han de ser concients que també tenen deures en quant al respecte dels drets humans dels altres.

Per iniciativa pròpia, els nens i nenes de la Princess Margaret International School i la Zürich Schule van iniciar un projecte solidari de recollida de roba. Aquesta activitat demostra la importància de l’educació i de les escoles en fomentar els drets humans per tal de construir una societat basada en el respecte i la tolerància.