14 novembre, 2023

Revista C’MUN 2023

Des de l’any 2006 l’Associació per a les Nacions Unides organitza el Catalonian Model United Nations (C’MUN), una simulació real en anglès, dels òrgans més importants de les Nacions Unides, on durant 3 dies joves estudiants universitaris debaten els temes més importants de l’agenda de l’Organització, per trobar solucions que reflecteixin el sentir de la joventut com a veritables actors multilaterals.

Us presentem les conclusions de la passada edició del 2023 a la nostra revista del C’MUN, per anar obrint pas a la nostra nova edició del 2024.

Una edició que serà molt especial i que tindrà lloc del 25 al 28 d’abril del 2024 a Caixa Fòrum Macaya amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Fundació la Caixa, l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona i TMB .

Celebrarem el nostre 18è aniversari i reflexionarem sobre la propera Cimera del Futur de Nacions Unides. No us la podeu perdre!