30 octubre, 2023

Commemoració del Dia de les Nacions Unides

Amb motiu del Dia de les Nacions Unides, l’Associació per les Nacions Unides d’Espanya, com és habitual, ha instat les institucions espanyoles a hissar la bandera de les Nacions Unides o a il·luminar els seus edificis amb el color blau en honor a aquesta organització. Aquesta commemoració celebra l’entrada en vigor, el 24 d’octubre de 1945, de la Carta de les Nacions Unides, un pacte que va unir diverses institucions en favor de la pau i la col·laboració a nivell global.

Enguany ha estat novament un èxit, i volem agrair a totes les institucions que es van sumar a la nostra iniciativa. 

A continuació una llista de tots els participants: Ayuntamiento de Albacete, Ajuntament de Barcelona, Ayuntamiento de Cuenca, Ajuntament de Lleida, Ayuntamiento de Murcia, Ayuntamiento de Palencia, Ayuntamiento de Teruel, Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz, Ayuntamiento de Zaragoza, Ajuntament de Viladecans, Comunidad de Madrid, Cortes Castilla la Mancha, Eusko Legebiltzarra (Parlamento Vasco), Gobierno Región de Murcia, Junta de Andalucía, Palau de la Generalitat de Catalunya, Parlament de Catalunya, Xunta de Galicia