20 octubre, 2023

Fracaso Internacional. Despierta una Guerra

L’article d’Olivia Saraco, estudiant de Governança Global a ESADE, aborda els darrers esdeveniments entre Hamàs i Israel a la Franja de Gaza que incideixen negativament en el llarg conflicte existent entre Isarel i Palestina. La situació actual està desencadenant, una sèrie d’esdeveniments que han deixat múltiples ferits i morts dels dos territoris. S’emfatitza la necessitat d’empatitzar amb les víctimes i les seves famílies a banda i banda, a més de qüestionar la responsabilitat dels líders globals i la ineficàcia dels mecanismes internacionals. El text destaca el patiment dels civils i advoca per la protecció dels drets humans. Finalment, fa una crida a un esforç més gran per trobar una solució duradora i prevenir futures tragèdies.