17 gener, 2023

“El Multilateralisme pensat en les Persones: el Paper de la Societat Civil a les Nacions Unides”

El passat 22 de setembre de 2022 l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya va organitzar, en ocasió del seu 60è aniversari, una jornada de reflexió amb el títol de “El Multilateralisme centrat en les persones: el paper de la societat civil en les Nacions Unides”, amb la participació de destacades personalitats del món associatiu, acadèmics i experts internacionals en Drets Humans. La jornada va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Aquest és el resulta de les reflexions dels participants a la jornada.

Relatoria realitzada per Laura Sols Balcells, Máster en Ciutadania i Drets Humans: Ética i Política, de la Universitat de Barcelona y col·laboradora d’ANUE