1 desembre, 2022

“La protecció dels Drets Humans en el Sistema de les Nacions Unides”

Del  21 al  25 de novembre va tenir lloc a la seu de l’ANUE la 18è edició del curs ‘La protecció dels Drets humans en el sistema de les Nacions Unides.’ A través d’aquest curs, el qual l’ANUE organitza cada any des de 2005, es da a conèixer als estudiants un panorama general dels mecanismes habilitats per a reclamar la protecció dels drets humans.

Com cada any, les ponències aportades pels diferents convidats, representants de Nacions Unides, fiscals especials i professors de dret internacional van convertir aquesta edició en un esdeveniment de prestigi indubtable del qual els alumnes van surtir molt satisfets. A més, després d’una setmana d’una excel·lent instrucció teòrica, el curs va finalitzar el divendres amb una classe pràctica en la qual els estudiants van poder materialitzar el que havien après presentant una denúncia davant els mecanismes de Drets Humans de les Nacions Unides.