14 setembre, 2022

El desenvolupament humà cau en més d’un 90% de països

L’últim informe de l’ONU sobre desenvolupament humà, publicat dijous passat, adverteix que múltiples crisis estan frenant el progrés en el desenvolupament humà, que està reculant a la gran majoria dels països. Cinc coses importants que remarca són la primera caiguda de Drets Humans en tres dècades, el COVID-19 com a detonant d’una nova realitat, el nou complex d’incertesa, l’oportunitat que la incertesa pot portar, i la possibilitat de traçar un nou curs. Tot això implicaria implementar polítiques centrades en la inversió, des de les energies renovables fins a la preparació per a les pandèmies; assegurances, inclosa la protecció social, per preparar les nostres societats per als alts i baixos d’un món incert; i la innovació que ajuda els països a respondre millor als reptes que vinguin a continuació.

Podeu accedir a l’article i a l’informe aquí:

https://news.un.org/en/story/2022/09/1126121