9 novembre, 2021

Relatoria sobre els reptes i les oportunitats de les Nacions Unides en els propers 25 anys

La commemoració del 75è aniversari de les Nacions Unides, celebrada amb un any de retard per les vicissituds provocades per la pandèmia, va venir acompanyada de dues sessions de treball i debat sobre el multilateralisme i l’esdevenir de la institució, fundada sota una sèrie de valors i objectius que havien de garantir la seguretat i la governança global. Davant els nous reptes que es plantegen al panorama internacional després d’una època de canvis i incerteses, l’Associació per les Nacions Unides a Espanya en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya va reunir un grup d’experts acadèmics en dret internacional per abordar el paper que haurà de tenir la institució davant dels desafiaments globals, concloent que l’organització continua sent essencial per a un futur cada cop més globalitzat.

Article de Mar Garcia, redactora de l’equip ANUE.

Llegeix tot l’article aquí: