2 abril, 2021

DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L’AUTISME: ENTREVISTA A LA CONFEDERACIÓN AUTISMO ESPAÑA

L’any 2007 les Nacions Unides va declarar el 2 d’abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de conscienciar sobre les múltiples barreres per a l’exercici dels seus drets i llibertats fonamentals que enfronten les persones amb Trastorn de l’espectre autista (TEA) que s’han vist agreujades per la irrupció de la pandèmia mundial causada per la COVID-19.


En ocasió d’aquesta data tan important, l’Associació per a les Nacions Unides, amb la intenció de reflexionar sobre les dificultats a què s’enfronten les persones amb TEA avui en dia i com entre tots, podem millorar i fomentar la seva inclusió en la societat. ANUE entrevista a Miguel Àngel de Cases Rodríguez, President de la Confederación Autismo España.