14 setembre, 2022

El canvi climàtic té un impacte “en direcció a un territori inexplorat”, adverteix el Secretari General

“La ciència climàtica és clara: anem a la direcció equivocada”, declara un important informe de ciència climàtica de diverses agències de l’ONU, amb un enfocament en l’augment de les emissions de combustibles fòssils i l’augment dels gasos d’efecte hivernacle, ara en un nivell rècord, que corre el risc de frustrar els plans per reduir les temperatures globals i evitar una catàstrofe climàtica. Els experts asseguren que hi ha una probabilitat alta d’un “punt d’inflexió” climàtic i que els sistemes d’alerta primerenca han estat reconeguts com una mesura d’adaptació climàtica comprovada, efectiva i factible, que salva vides i multiplica per deu el retorn de la inversió.

Podeu accedir a l’article aquí:

https://news.un.org/en/story/2022/09/1126511