4 juliol, 2024

Comença el cicle d’estiu “Tardes de Drets Humans”

Com cada any, l’ANUE organitza cada dimecres de juliol, el cicle de conferències “Tarde De Drets Humans”, a la seu de l’ANUE i on parlem de diferents temes de actualitat i molt relacionats amb el gaudir dels Drets Humans.

La primera sessió “El patrimoni Mundial: Un repte acceptat per Casa Batlló” va estar a càrrec del Dr. Amilcar Vargas, responsable de Patrimoni Mundial a la Casa Batlló. Durant l’esdeveniment, es van discutir diversos aspectes cabdals del patrimoni mundial i la seva conservació.

Un dels temes destacats va ser que el patrimoni cultural cobra sentit per les persones que el veuen, l’aprecien i li donen valor. A més, la seva preservació és fonamental per a mantenir viva la història i la identitat cultural de les nacions.

Casa Batlló va ser inscrita en 2002 juntament amb altres obres d’Antoni Gaudí. Així mateix, va reforçar el seu compromís de conservar la casa i oferir una experiència que reflecteix la sensibilitat del patrimoni diàriament.

Al finaliltzar la conferència el públic assistent va poder gaudir de l’actuació musical del duo Athrodeel, Aseel Jamal Massoud, Soprano i Ahmad Diab a la guitarra.

La propera sessió serà el dimecres 10 de julio on parlem sobre “És possible un turisme sostenible a Barcelona” amb Rosa Bada, directora de relacions institucionals de Barcelona Turisme.

Places limitades. Confirmacions a info@anue.org