22 octubre, 2020

Commemoració del 75è aniversari de les Nacions Unides

El dia 5 d’octubre al Parlament de Catalunya, l’ANUE va inciar els actes de commemoració en ocasió del 75è aniversari de les Nacions Unides.

El acte va comptar amb la participació del Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, el Honorable Conselle d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solè i la Il·lustríssima Diputada adjunta a Presidència i Delegada per a les Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz i la presidenta de l’ANUE Eulàlia Pascual. El discurs inaugural va estar a càrrec del Dr. Xavier Pons Rafols, Degà de la Facultat de Dret i Ex-Vicepresident d’ANUE.

Podeu trobar la intervenció del Dr. Xavier Pons sobre els 75 de l’Organització, on es reivindica la importància de les Nacions Unides en aquest 75 anys de la seva història , la seva importància com a organisme multilateral per excel·lencia i la seva dimensió en el nostre món contemporani.